Bildekor, fordonsfoliering och fordonsdekor

med budskapet i förarsätet

Foliering och fordonsfoliering ger fantastiska möjligheter för exponering av budskap och varumärken på ett kreativt och situationsanpassat sätt.

At Front Skyltentreprenad är en erfaren leverantör av foliering, fordonsdekor och fordonsfoliering. I vår produktionsanläggning ryms såväl personbilar som lastbilar när det är dags att profilera fordonsflottan.

Specialister på fordonsdekor…

Fordonsdekor och bildekor kan vara allt från en diskret logotype till en visuell helbilsdekor i fyrfärg. Vi utför helfolieringar med vinylfolie när fordonets färg behöver anpassas till rätt profilfärg. Dekoren skärs ut i tunn vinylfolie och/eller printas i storformatsskrivare.

…foliering & foliemontage

Att exponera budskap, grafik och logotyper med hjälp av foliering ger stora möjligheter till flexibla och kreativa lösningar. Vår erfarenhet hjälpa dig att sätta budskapet på plats, oavsett stället och storlek.

Dekoren skärs ut i tunn vinylfolie eller printas i storformatsskrivare. Vi har lång erfarenhet av att montera foliemontage på allt från fordon till interiörer och exteriörer för butiker, kontor, varuhus, fönster och andra privata eller offentliga byggnader. Tjänster inom foliering benämns även som helfoliering, foliemontage, wrapping, vinylfoliering och vinyldekor.

Kontakta oss

Fill 58Created with Sketch. Tel: 0911-911 60 Fill 59Created with Sketch. info@atfront.se

Dela detta