5 juni, 2024

Resemontör

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt montagelag med att huvudsakligen montera och utföra service av skyltar åt våra kunder. Vi jobbar med alla typer av skyltlösningar, ljusskyltar med LED, neon och lysrör, plåtskyltar, pyloner mm. Arbetsuppgifterna är varierande och kan innebära olika typer av montage och service.

Arbetsplatsen kan vara hela Sverige med utgångspunkt Piteå. Du arbetar oftast måndag till torsdag. Rollen som resemontör kommer att innebära mycket resor och för att trivas i rollen är det en förutsättning att detta är något du trivs med och som passar din livssituation. Du kommer att jobba både enskilt och tillsammans i montagelag.

Egenskaper och Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare som tillför energi och kompetens till vårt företag och som inte är rädd för att ta i. Du bör vara praktiskt lagd, problemlösare och mån om att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Hög arbetsmoral, flexibilitet och positiv inställning är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Arbetet innebär en hel del kundkontakt så det erfordras att du har serviceanda och bra kommunikation i både tal och skrift. Du rapporterar ditt eget arbete både internt och mot kund och därför krävs också att du har datorvana och hanterar officepaketet och mailprogram obehindrat.

Meriterande är någon form av praktisk utbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och montage ute på fält.

 

Tjänsterna kan innebära projekt-, tim eller tillsvidareanställning på heltid.

B-körkort är ett krav. BE och/eller C med kranbehörighet är meriterande.

Urvalet sker löpande.

Välkommen in med din ansökan till info@atfront.se

Har du frågor om tjänsterna  eller oss är du välkommen att kontakta Sara Lindberget, 073-051 01 47 eller via e-post till sara.lindberget@atfront.se.

 

 

Montageledare 

Arbetsuppgifter

Vi söker en ansvarig till vår verksamhet i Piteå. Från enheten har vi montagelag som monterar skyltar och folie över hela norra Sverige. Tjänsten är ett heltidsjobb med mycket varierande uppdrag. Du kommer att vara spindeln i nätet och ansvara för att bygga upp och styra enheten och arbetslagen på ett väl fungerande sätt. Här finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Som arbetsledare jobbar du nära projektledarna för att leverera väl utförda jobb till nöjda kunder. Dina uppgifter kommer att bestå av bland annat planering, uppföljning och montageledning. Du kommer att ha daglig kontakt med montörerna och stötta och guida dem i deras uppdrag. Du svarar mot ekonomisidan och kommer att delta i uppföljning och budgetering.

Egenskaper och Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som arbetsledare är det viktigt att du har ett eget driv och engagemang. Vi ser att du trivs med att jobba självständigt men även att du har lätt för att kommunicera och kan samarbeta med de andra avdelningarna. Du behöver kunna ta både initiativ och ansvar i rollen som arbetsledare. Vi söker dig som har en helhetssyn och vill bidra till effektivitet, lönsamhet och kvalitet.

Urvalet sker löpande.

Välkommen in med din ansökan till info@atfront.se

Har du frågor om tjänsterna  eller oss är du välkommen att kontakta Sara Lindberget, 073-051 01 47 eller via e-post till sara.lindberget@atfront.se.