7 augusti, 2018

Vi söker ekonomi-/projektadministratör

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär en kombination av orderadministration och ekonomiarbete. Exempel på arbetsuppgifter är orderhantering, inköp, frakter och  intern administration  Även löpande redovisning i form av bokföring, kund- och leverantörsreskontra, löner, förberedelse inför bokslut, avstämning och uppföljning ingår.

 

Kvalifikationer

Utbildning i ekonomi erfordras. Tidigare erfarenhet av bokföring krävs. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av övriga administrativa arbeten. Du har goda kunskaper kring ekonomifrågor. Det är meriterande om du har jobbat i och förstår innebörden av ett affärssystem.

 

Egenskaper

Hos oss jobbar vi som ett team. Vi har alla del i att driva företaget åt rätt håll från respektive kant. Det kräver engagerade medarbetare. Du behöver vara ansvarstagande och ha ett eget driv samt vara lösningsorienterad. Då tjänsten innehåller både ekonomi och övrig administration i företaget så är det viktigt att du jobbar strukturerat och är flexibilitet.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2018.

Ansökan skickas till maria.risberg@atfront.se

Har du frågor om tjänsten eller oss är du välkommen att kontakta Maria Risberg, 0911-25 74 24 eller via e-post till maria.risberg@atfront.se