9 augusti, 2017

Vi söker resemontörer och elektriker

At Front Skyltentreprenad levererar skyltar, skyltmontage och skyltentreprenader i Sverige och Norden från våra produktion- och montageanläggningar i Norrbotten och Uppland.

För att kunna möta den ökade efterfrågan av våra tjänster och produkter söker vi nu fler medarbetare till våra anläggningar i Piteå och Uppsala.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt montagelag med att huvudsakligen montera och utföra service av skyltar åt våra kunder. Vi jobbar med alla typer av skyltlösningar, ljusskyltar med LED, neon och lysrör, plåtskyltar, pyloner mm. Arbetsuppgifterna är varierande och kan innebära olika typer av montage och service.

Arbetsplatsen kan vara hela Sverige med utgångspunkt Piteå eller Uppsala. Du arbetar oftast måndag till torsdag. Rollen som resemontör kommer att innebära mycket resor och för att trivas i rollen är det en förutsättning att detta är något du trivs med och som passar din livssituation. Du kommer att jobba både enskilt och tillsammans i montagelag.

 

Egenskaper och Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare som tillför energi och kompetens till vårt företag och som inte är rädd för att ta i. Du bör vara praktiskt lagd, problemlösare och mån om att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Hög arbetsmoral, flexibilitet och positiv inställning är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Arbetet innebär en hel del kundkontakt så det erfordras att du har serviceanda och bra kommunikation i både tal och skrift. Du rapporterar ditt eget arbete både internt och mot kund och därför krävs också att du har datorvana och hanterar officepaketet och mailprogram obehindrat.

Meriterande är någon form av praktisk utbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och montage ute på fält.

 

Tjänsterna kan innebära projekt-, tim eller tillsvidareanställning på heltid.

B-körkort är ett krav. BE och/eller C med kranbehörighet är meriterande.

Urvalet sker löpande.

Välkommen in med din ansökan till maria.risberg@atfront.se

Har du frågor om tjänsten som montör eller oss är du välkommen att kontakta Maria Risberg, 0911-25 74 24 eller via e-post till maria.risberg@atfront.se. Har du frågor om tjänsten som elektriker kontaktar du Mikael Eriksson, 0911-25 74 26